Preloader

Loading

-

We’re here to make hiring a little bit easier. Let’s give it a try.

We design our advertising packages in a certain way, ensuring that our services are reachable for small and large business as well.
The prices contains the VAT.
1
Basic
55.99
Standard
134.99
Premium

A csomagokról bővebben

Az Alap hirdetési csomagunk ideális olyan mikro- és kisvállalkozások számára, akik egy egyszerűbb, könnyebben betölthető pozíciót szeretnének meghirdetni. A csomag 30 napig érvényes és 1 db hirdetést tartalmaz. Az állásajánlat az ügyfél által meghatározott határidőig lesz aktív (akár 60 nap) a JobP.eu oldalon, ezenfelül megosztjuk a közösségi média felületeinken, valamint bekerül a heti hírlevelünkbe is.

A Standard hirdetési csomagot olyan kis- és közepes vállalkozásoknak ajánljuk, akik álláshirdetésüket célzottan és rövid időn belül szeretnék eljuttatni a potenciális munkavállalókhoz. A csomag 50 napig érvényes és 2 db kiemelt hirdetést tartalmaz. Az állásajánlatok az ügyfél által meghatározott határidőig, kiemelt pozícióban lesznek elérhetőek (akár 60 nap) a JobP.eu oldalon, bekerülnek a heti hírlevélbe, valamint megosztásra kerülnek a közösségi médiában. A megrendelő által kiválasztott 1 db hirdetés közösségi média boostot is kap.

A Prémium hirdetési csomagot olyan álláshirdetőknek ajánljuk, akik egy komplex, nehezen betölthető pozícióra keresnek jelölteket. A hirdetési csomag segítségével megszólíthatóak azok a potenciális munkavállalók is, akik nem tagjai az álláshirdetési csoportoknak, illetve nem aktívak a közösségi médiában. A csomag 60 napig érvényes és 3 db kiemelt hirdetést tartalmaz. A megrendelő személyre szabott céges profilján az állásajánlatok kiemelt pozícióban lesznek elérhetőek (akár 60 nap) a JobP.eu oldalon, hetente bekerülnek a heti hírlevélbe, valamint megosztásra kerülnek a közösségi médiában. A megrendelő által kiválasztott 2 db hirdetés közösségi média boostot ás Google Ads támogatást is kap.

If needed, we also plan and carry out the online recruitment campaign. You only need to focus on hiring the candidate. Contact us for pricing on a custom solution.

Send a Message

    Uploading